Comenzile pot fi achitate în numerar cu ramburs sau prin plată online. Prin alegerea modalității de plată online, procesul este securizat, iar datele cu caracter personal anexate cardului bancar nu rămân stocate în bazele de date ale ELYSIR şi nu pot fi vizualizate de către noi.

Pentru expedierea comenzilor colaborăm cu o societate de curierat care respectă prevederile legale de protecţie a datelor caracter personal.

Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare.

Termenul de livrare a comenzilor este de la o zi până la 5 zile lucrătoare din momentul plasării comenzii în magazinul on-line al ELYSIR.

În situații excepționale, precum, dar fără a se limita la sărbători legale, condiții meteo nefavorabile, greve, erori ale sistemului de procesare a comenzilor, sau în situația înregistrării unui număr foarte mare de comenzi (în cazul campaniilor de tipul Black Friday), este posibil să nu fim în măsură sa expediem comenzile în timp util.