Top 6 beneficii ale aurului pentru tenul tău

Top 6 beneficii ale aurului pentru tenul tău
  • Post comments:0 Comments

Utilizarea aurului pentru îngrijirea pielii a devenit popular în zilele noastre. Cu toate acestea, folosirea acestuia în produsele de îngrijire a pielii pentru diverse tratamente cutanate a fost foarte bine cunoscut și folosit de japonezi, romani și egipteni încă de la începutul timpurilor.

Pentru a da crezare uimitoarelor beneficii ale aurului pentru ten, va trebui doar să-l încerci!

  • Ridurile și liniile fine sunt reduse

Pentru a avea o piele fină, fără riduri este dorința supremă a fiecărei femei. Aurul activează celulele de bază ale pielii crescând elasticitatea ei. Astfel, ridurile, liniile fine și petele sunt reduse făcând tenul să arate mai tânăr.

  • Oferă luminozitate pielii

Unul dintre regimurile de frumusețe pe care Cleopatra le-a urmat a fost utilizarea aurului. Folosirea zilnică a dus la îmbunătățirea tenul menținând pielea strălucitoare și frumoasă.

  • Îmbătrânirea prematură a pielii poate fi prevenită

Uscăciunea pielii poate duce la îmbătrânirea prematură. Utilizarea aurului reduce uscăciunea ei și ajută la creșterea ratei metabolice astfel pielea este prevenită de îmbătrânirea prematură.

  • Carența de colagen

Colagenul este produs în mod natural în corpul nostru și este responsabil pentru netezirea pielii. Nivelul de colagen din organism începe să scadă de la vârsta de 25 de ani, astfel începem să observăm schimbările de pe piele. Îngrijirea acesteia cu aur încetinește epuizarea nivelului de colagen în celulele pielii.

  • Stimulează celulele pielii

Aurul ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, prin urmare, ajută la hidratarea si menținerea nivelului de umiditate al pielii. Particulele mici de aur sunt absorbite în piele, oferindu-i o strălucire bogată și crește elasticitatea acesteia, făcând-o astfel fermă și tonifiată.

  • Alergiile și inflamația pot fi tratate

Se spune ca aurul are proprietăți anti-bacteriene și anti-inflamatorii care ajută oxigenul să intre în piele pentru reînnoirea celulelor, iar proprietățile antioxidante prezente în aur ajută la creșterea circulației sângelui, ceea ce duce la o reducere a acneei și a altor alergii cutanate.

Lasă un răspuns